Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας! Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται αμείωτος! Η ΑΑ και οι στάσεις εργασίας ισχύουν κανονικά!

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

www.paremvasis.gr, paremvasisdoe@gmail.com  210 32421444.6.2024

                                                                  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.

http://paremvaseisde.gr, paremvaseis.de@gmail.com, 2103318624

Δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στα ΔΣ ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Λεπτουργίδου Κατερίνας (6974750410)

Ρέππα Ντίνας (6975308409)

Καλούση Ακρίτα (6973359166)

Φύτρου Πέτρου (6909161654)

Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται αμείωτος

Η ΑΑ και οι στάσεις εργασίας ισχύουν κανονικά

Σε έγγραφό του ο ΓΓ του υπουργείου παιδείας χαρακτηρίζει ως άλλος δικαστής, τις στάσεις εργασίας για την ατομική αξιολόγηση παράνομες και μάλιστα παρουσιάζει τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν την ΑΑ ως αποδεικτικά στοιχεία, προσπαθώντας έτσι, να παραπλανήσει.  Λειτουργεί ως κοινός ψεύτης, γιατί γνωρίζει ότι το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων δεν αφορά τις στάσεις εργασίας μια και περιγράφουν ξεκάθαρα ότι αφορούν την Απεργία Αποχή, η οποία -να σημειώσουμε-, έχει προκηρυχθεί ξανά μετά τις αποφάσεις που παραθέτει και ισχύει και αυτή κανονικά. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και η απάντηση που πήρε από το μαχόμενο εκπαιδευτικό κίνημα ήταν η ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην αξιολογική διαδικασία. Αποδεικνύει με τη μέθοδό του αυτήότιυπάρχειαντίσταση που δεν μπορεί να την κάμψει. Δεν είναιτυχαίοότι οι αξιολογήσεις που έχουνολοκληρωθείείναιέναμικρόποσοστό των νεοδιόριστων.

Το έγγραφο είναι ψευδές,  δεν ισχύει.

Επισημαίνουμε τα παρακάτω (τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο ΓΓ αλλά αποκρύπτει συνειδητά):

1.Αποφάσεις για το αν οι απεργίεςείναιπαράνομεςπαίρνουνμόνο τα δικαστήρια κι αυτόμόνο αν προσφύγει σε αυτά το υπουργείο

  1. ΠΟΤΕ το υπουργείο δεν πήγε τις στάσειςεργασίας στα δικαστήρια

3.Ως εκ τούτου, οι στάσειςεργασίας ΙΣΧΥΟΥΝ κανονικότατα

4.Μοναδικόςστόχος του Υπουργείουλίγεςμέρες πριν κλείσουν τα σχολεία, είναι να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει. Εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου,  καταστολής και τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών που δίνουν τη μάχη εδώ και τρία χρόνια να μην περάσει η αξιολόγηση κατηγοριοποίηση ιδιωτικοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Τώρα το υπουργείο και ο ΓΓ εκτός από τα δικαστήρια χρησιμοποιούν και τα ψεύδη ως άλλοι Γκέμπελς.

Οι ομοσπονδίες ΔΟΕ ΟΛΜΕ πρέπει να βγάλουνανακοίνωση ΤΩΡΑ. 

Ως ΠαρεμβάσειςΚινήσειςΣυσπειρώσεις ΠΕ και ΔΕ,καταθέσαμεπρόταση να βγει ανακοίνωσηαπό τις εκπαιδευτικέςομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ που να καταγγέλλει και να ξεκαθαρίζειότι οι στάσειςεργασίαςείναι σε ισχύκανονικότατα. Το ίδιοπροτείνουμε και σε όλους τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ

Τα συνέδρια των εκπαιδευτικώνομοσπονδιών ΔΟΕ ΟΛΜΕ είναιπολύκρίσιμα για να πάρουναγωνιστικέςαποφάσεις. Καλούμε όλες και όλους τις επόμενεςμέρεςνα συμμετέχουν σε όσες συνελεύσεις και μαζικέςδιαδικασίεςυπάρχουν, να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις και να ενισχύσουν το ταξικό ριζοσπαστικό ρεύμα των Παρεμβάσεων. Καλούμε όλες και όλους σε αγωνιστικόραντεβού στα εκπαιδευτικάσυνέδρια για να υποχρεώσουμε σε αγωνιστικέςαποφάσεις για τη νέαχρονιά με επαναπροκηρύξεις της ΑΑ των στάσεωνεργασίας και την απόφασηενόςαγωνιστικούσχεδίουπολύμορφουαγώναδιαρκείας με απεργίες και διαδηλώσεις. Είναικρίσιμο τη νέαχρονιά η εκπαίδευση να βγει στον δρόμο.

Ο Μάρτης και οι χιλιάδεςεκπαιδευτικοί που κατέκλυσαν τις αίθουσες των συνελεύσεωναπέδειξεοτι η μαχόμενηεκπαίδευσηείναιεδώπαρούσα και αποφασισμένη! Μπορούμε να Νικήσουμε! Θα νικήσουμε!