Οικονομικός απολογισμός Ασβεστά Ειρήνης 2022-2023 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Οικονομικός Απολογισμός

Της Ασβεστά Ειρήνης

μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ

για τη συνδικαλιστική χρονιά 2022-2023

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

 

  1. Κατά το συνδικαλιστικό έτος 2022- 2023 ως μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.- εκλεγμένη με τις Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις- συμμετείχα με αποφάσεις του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, σε 10 περιοδείες (ΔΕΘ, Διημερίδα ΑΔΕΔΥ-Θεσσαλονίκη, Ολομέλεια Προέδρων- Θεσσαλονίκη, περιφερειακές συσκέψεις σε Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χίο, Ρόδο, Σέρρες και εκδήλωση για την Αξιολόγηση στην Πάτρα) που αντιστοιχούν σε 30 ημέρες περιοδείας. Από αυτές εισέπραξα ως αποζημίωση συνολικά το ποσό 30Χ50=1500€.

Για τη διεξαγωγή της 92ης ΓΣ εισέπραξα το ποσό 5Χ 50=250€

Από το σύνολο 1750€ δεν έγινε επιστροφή στη ΔΟΕ, καθώς με το επιπλέον ποσό καλύφθηκαν ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις (πέρα των προβλεπόμενων) οι οποίες ήταν απαραίτητες για την μετάβαση μου σε συγκεκριμένους προορισμούς  λόγω της απόστασης του τόπου κατοικίας μου και των σχετικών δρομολογίων.

  1. Στα έσοδα από τις περιοδείες δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής (ξενοδοχεία, εισιτήρια, χιλιομετρική αποζημίωση για χρήση Ι.Χ., διόδια, ταξί ή μετρό από και προς τα αεροδρόμια κ.λπ.) για τις προβλεπόμενες ημέρες που καταβάλλονται από την Ομοσπονδία εφόσον έχουν πληρωθεί με χρήματα των μελών του Δ.Σ. Αυτονόητο είναι ότι τα ποσά αυτά πληρώνονταν από το μέλος του Δ.Σ. και μετά εισπράττεται το αντίτιμό τους βάσει αποδείξεων.
  2. Ως επιμίσθιο εισέπραξα κάθε μήνα για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (Ιούλιος 2022 – Ιούνιος 2023) το ποσό των 250€. Άρα κατέθεσα στο ταμείο των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ από τα επιμίσθια: 12Χ125= 1500€
  3. Συνολικά κατέθεσα στο ταμείο των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ 1500 €

Οι παραπάνω κινήσεις βασίζονται στις αποφάσεις των Παρεμβάσεων για τη στάση των εκπροσώπων τους στο ζήτημα των οικονομικών αποζημιώσεων.