Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

2013-11-04_2809_elme

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ίλιον,3/2/2014
«Δ.. ΓΛΗΝΟΣ» Α. Πρ. : 28
ΚΑΡΠΑΘΟΥ & ΣΠΟΡΑΔΩΝΠΡΟΣ Προς: Μέλη του Συλλόγου,ΔΟΕ,
ΑΔΕΔΥ, Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.
τηλ.- fax : 210 26 14 214
sillogos.daskalon.glinos@gmail.com

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΟΝΗ
Στις 20-2-2014 εκδικάζεται σε πολυμελές Πρωτοδικείο η αγωγή του πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Χαράλαμπου Αλεξανδράτου εναντίον του αντιπρόεδρου του συλλόγου μας και Αιρετού ΑΠΥΣΠΕ Αττικής Γιώργου Χρόνη με την οποία του ζητά 125.000 ευρώ για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση από συνδικαλιστικά φυλλάδια που είχε κυκλοφορήσει το 2009 και το 2010. ( Με νεότερη προσφυγή του ο πρώην Διευθυντής εκπαίδευσης ζητά αποζημίωση 30.000 ευρώ αντί των 125.000 ευρώ λόγω της καταβολής του δικαστικού ενσήμου). Η αγωγή είχε ασκηθεί το καλοκαίρι του 2011 κατά τη διάρκεια των κρίσεων των διευθυντών και ενώ οι αιρετοί μας στη Γ΄ Αθήνας Γιώργος Χρόνης και Παντελής Βαϊνάς είχαν ανακοινώσει έγκαιρα ότι με απόφαση των Παρεμβάσεων της Γ΄ Αθήνας θα βαθμολογούσαν αρνητικά όσους υποψήφιους είχαν καταγγελίες από συνδικαλιστικούς συλλόγους. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο συγκεκριμένος πρώην διευθυντής εκπαίδευσης.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας επικαιροποιώντας απόφαση που είχε πάρει από τον Σεπτέμβριο του 2011 στηρίζει πολιτικά, νομικά και οικονομικά το διωκόμενο συνάδελφο και θα παρέμβει υπέρ του στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης.
Πιστεύουμε ότι ο συνάδελφος διώκεται για τη συνδικαλιστική του δράση και όχι λόγω προσωπικών διαφορών όπως διατείνεται ο πρώην Διευθυντής Εκπαίδευσης.
Η δίωξη έχει στόχο τη συνδικαλιστική φίμωση του συναδέλφου, την οικονομική, επαγγελματική, οικογενειακή, κοινωνική και ηθική του εξόντωση.
Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ, το Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ, όλους τους συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς και όλους τους εκπαιδευτικούς να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον διωκόμενο συνάδελφο.

Προωθoύμε το παραπάνω ψήφισμα όπου μπορούμε. Όπου είναι δυνατόν παίρνουμε παρόμοιες αποφάσεις σε συνδικαλιστικούς συλλόγους ή μαζεύουμε ατομικές υπογραφές. Τις αποφάσεις συλλόγων ή τις ατομικές υπογραφές τις στέλνουμε στο email του Χρόνη. georgechronis02@gmail.com
Υπενθυμίζουμε ότι η δίκη είναι 20-2-2014 .