Το φασιστικό Κράτος της Τουρκίας προχωράει
στη σφαγή των απεργών πείνας

 

** Φωτογραφίες **

Από τα ξημερώματα της 19ης Δεκέμβρη, το τουρκικό κράτος, με τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις του, ξεκίνησε στρατιωτική επίθεση κατά των πολιτικών κρατούμενων απεργών πείνας στις φυλακές της Τουρκίας. Οι απεργοί πείνας πολιτικοί κρατούμενοι αριστερών τουρκικών οργανώσεων αντιστέκονται στα σχέδια μεταφοράς και εξόντωσής τους στα "λευκά κελιά". 

Οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Διαδηλωτές ξυλοκοπούνται βάναυσα, τοίχοι φυλακών γκρεμίζονται με μπουλντόζες, πολιτικοί κρατούμενοι αυτοπυρπολούνται, πάνοπλοι αστυνομικοί μεταφέρουν με τη βία τους απεργούς πείνας στα "λευκά κελιά". Ήδη οι νεκροί έχουν φτάσει τους δεκαπέντε και οι τραυματίες τους πενήντα εφτά !! 

Στη χώρα μας, η κυβέρνηση προχώρησε πριν μερικές μέρες σε συλλήψεις Τούρκων διαδηλωτών στα Προπύλαια, ενώ εμπόδισε την πρώτη διαδήλωση αλληλεγγύης με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να φτάσει στην Τουρκική πρεσβεία εκφράζοντας έτσι για μια ακόμα φορά έμπρακτα την υποστήριξη και την "αλληλεγγύη" της στο τούρκικο φασιστικό καθεστώς.

Μπροστά σε αυτή τη φασιστική επιχείρηση εξόντωσης των Τούρκων αγωνιστών κανένας δεν μπορεί να μένει αδιάφορος. 

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ 

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΕπιστροφήΕπιστροφή