Ανακοίνωση των Παρεμβάσεων για την επίσκεψη Μέρκελ

Κι όπου φοβάται φωνή ν’ ακούει απ’ το λαό
σ’ έρημο τόπο ζει και βασιλεύει,
κάστρο φυλάει ερημικό, έχει το φόβο φυλαχτό
όπου φωνή φοβάται ν’ ακούει απ’ το λαό.

Ι. Καμπανέλλης

 

 

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!

 

Μέρες Ολοκληρωτισμού

 

Η επίσκεψη Μέρκελ την Τρίτη 9/10/2012 αποτελεί αποκορύφωμα του θράσους και της προκλητικότητας που δείχνει η Καγκελάριος του Δ’ Ράιχ (Ράιχ του ευρώ) προς τους υποτελείς και εξαθλιωμένους λαούς της ευρωζώνης και ειδικά προς τον ελληνικό λαό, τον οποίο έχει συντρίψει οικονομικά και κοινωνικά.  Το μνημονιακό καθεστώς που επέβαλαν η Μέρκελ και οι γερμανοί τραπεζίτες μαζί με την εγχώρια αστική τάξη  συνεχίζει τα φονικά κύματα λιτότητας, στέλνοντας όλο και περισσότερα κομμάτια του ελληνικού λαού στην ανεργία, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

 

Έρχεται για να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας που αντιστέκεται απέναντι στην ανελέητη επιδρομή των τραπεζών, των αγορών, του κεφαλαίου. Για να επιβάλει τη σιδερένια μπότα της ΕΕ στο χειμαζόμενο λαό.   Έρχεται για να προσφέρει χείρα βοηθείας στους συνεταίρους της, τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και στο ελληνικό κεφάλαιο.  

 

Στις 9 Οκτωβρίου του 1944 και τρεις μέρες πριν την αποχώρησή τους, οι Ναζί εκτέλεσαν στο Κορωπί της Αττικής 44 Έλληνες πολίτες, ενώ παράλληλα  βομβάρδισαν την Αθήνα με αποτέλεσμα 6 νεκρούς και 22 τραυματίες. Είναι πρόκληση στην ιστορική μνήμη του λαού μας να επισκέπτεται τον τόπο μας, η Μέρκελ, τρεις μέρες πριν από την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας. Είναι όνειδος για την υπόδουλη κυβέρνηση να στήνει παράτες υποδοχής ανήμερα της επετείου του βομβαρδισμού της πόλης από τα κατοχικά στρατεύματα.

 

Αθήνα, πολιορκημένη πόλη

 

Έντρομη η τρικομματική κυβέρνηση από τη λαϊκή αντίδραση και το ξεσηκωμό κατεβάζει στους δρόμους εφτά χιλιάδες αστυνομικούς, ελεύθερους σκοπευτές και ειδικές δυνάμεις. Δημιουργεί μια τεράστια υγειονομική ζώνη, όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία και οι δημόσιες συναθροίσεις. Έφτασαν μέχρι και τα σχολεία να κλείσουν θυμίζοντας μέρες κατοχής. Μια πόλη στο συρματόπλεγμα. Αντιμετωπίζοντας, ως εχθρό, το λαό η Τρόικα εσωτερικού (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) οχυρώνεται πίσω από τα κιγκλιδώματα και με όπλο την καταστολή επιχειρεί να τον τρομοκρατήσει και τον φιμώσει.

 

Δεν υποτασσόμαστε!!!

 

Οι σημαίες τους φέρνουν αίμα, πόνο και δάκρυα για τους φτωχούς του κόσμου και αμύθητο πλούτο για τους χορτάτους.  Τα δικά μας λάβαρα φέρνουν ελευθερία, δικαιοσύνη και ισότητα. Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη κι ως τέτοια θα την υποδεχτούμε σε μεγάλες διαδηλώσεις και συλλαλητήρια παντού, όπου χτυπά η καρδιά του αγωνιζόμενου λαού.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ

ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,

ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012