ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 7 μ.μ. Σύνταγμα

(προσυγκέντρωση πλ. Κολοκοτρώνη )

 

Μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται την Πέμπτη 31/ 10 2002 με τη συμμετοχή δεκάδων μαζικών φορέων και οργανώσεων ενάντια στη επικείμενη επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ.

Ιδιαίτερα σήμερα που ο πόλεμος, η ιμπεριαλιστική επέμβαση είναι πιο κοντά από ποτέ, που η Ελλάδα με την απόφαση της κυβέρνησης συμμετέχει ενεργητικά στην "αντιτρομοκρατική" σταυροφορία, που οι εστίες πολλαπλασιάζονται ( Βαλκάνια, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ιράκ ), που ο πόλεμος συνδέεται με το "εσωτερικό κοινωνικό μέτωπο" η συμμετοχή μας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Διαδηλώνουμε ενάντια στο πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενάντια σε οποιαδήποτε συμμετοχή της Ελλάδας. Απαιτώντας να γυρίσουν εδώ και τώρα πίσω τα ελληνικά εκστρατευτικά σώματα και πλοία που συμμετέχουν στις δυνάμεις κατοχής και ελέγχου, να κλείσουν οι βάσεις του πολέμου.

Παλεύοντας για τα εργατικά δικαιώματα κόντρα στις πολεμικές δαπάνες, ενάντια στην περιστολή των κατακτήσεων μας στο όνομα του διεθνούς περιβάλλοντος που γεννά η πολεμική προετοιμασία.

Αντιστεκόμαστε στην "αντιτρομοκρατική" υστερία και την κρατική καταστολή που αυτή διαμορφώνει για την υπεράσπιση και διεύρυνση των λαϊκών ελευθεριών.

Ήδη αρκετοί διδασκαλικοί σύλλογοι έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο, ενώ άλλοι θα πάρουν αποφάσεις συμμετοχής αυτή την εβδομάδα.

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα