ΕΡΥΘΡΑΙΑ: Παιδεραστές με "βούλα" Ο.Η.Ε.

επιμέλεια Παναγιώτης Σάμιος

Μέλη της "ειρηνευτικής" αποστολής του Ο.Η.Ε στην Ερυθραία (Δανοί, Σλοβάκοι, και Ιταλοί) κατηγορούνται για παιδεραστία.. Από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται πως υπήρχε ένα κύκλωμα κυανόκρανων που τα Σαββατοκύριακα "ξέσκαγε" με 10χρονα και 12χρονα κοριτσάκια που "ψάρευαν" από την πρωτεύουσα Ασμάρα ή τα ενοικίαζαν από τους γονείς τους αντί πινακίου φακής!! Οι αρχές της Ερυθραίας ήταν ενήμερες για τη δράση του κυκλώματος αλλά έκαναν τα στραβά μάτια.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κυανόκρανοι κατηγορούνται για παρόμοιες υποθέσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
-Το 1996 στη Σομαλία Ιταλοί κυανόκρανοι κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ντόπιων γυναικών.
-Το 1992-93 στην Κένυα η πρωτεύουσα Μομπάσα μετατράπηκε σε πορνείο για τους "στρατιώτες της Ειρήνης".
-Το 1991 στην Καμπότζη κυανόκρανοι εισήγαγαν στη χώρα τον ιό του AIDS. H Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι 120 άνθρωποι είχαν μολυνθεί από το ιό μετά το πέρασμα των κυανόκρανων.
-Το 1992 στη Βοσνία κοντά στο Σαράγεβο υπήρχε ένα πολυτελές ξενοδοχείο -"Σόνια Κοντίκι"-όπου τα καλύτερα κοριτσάκια της πόλης "διασκέδαζαν" για μερικά δολάρια τους κυανόκρανους.
-Το 1992 στην Μοζαμβίκη οι κυανόκρανοι ασχολήθηκαν συστηματικά με την εκπόρνευση κοριτσιών από 12 έως 18 ετών ενώ στη χώρα γινόταν εμφύλιος πόλεμος!!
-Το 1992-94 στην Αγκόλα οι κυανόκρανοι κατηγορήθηκαν για βιασμούς και εκπόρνευση μικρών κοριτσιών
-Το 1999-00 στο Κόσοβο οι κυανόκρανοι ασχολήθηκαν με την παιδεραστία και την πορνεία..

Σκέψου πως όλα αυτά τα έκαναν στο όνομα της Ειρήνης, άκουσε τα κλάματα των βιασμένων κοριτσιών, φαντάσου το δράμα των παιδιών που εκπορνεύτηκαν για ένα πιάτο φαγητό από αυτά τα μισθοφορικά ρεμάλια.

(26-9-2001)

ΕπιστροφήΕπιστροφή