ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Καλό ταξίδι, Ειρήνη…

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη συνάδελφος και μέλος της Εκπαιδευτικής Παρέμβασης του Α΄ Συλλόγου Αθηνών ΠΕ  Ειρήνη Βλαχοπούλου,  αφού πάλεψε, μετά από καρδιακή ανακοπή, για πενήντα μέρες να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία και του ΚΑΤ. 

Η Ειρήνη γεννήθηκε το 1971 σε ένα χωριό του Αιγίου, το Μαυρίκι, όπου και μεγάλωσε σε μια αγροτική οικογένεια.  Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησε το 1995. Εργάστηκε σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της Αθήνας, μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2009-2010. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο 115ο Δ.Σχ. Αθηνών και ήταν μέλος της Εκπαιδευτικής Παρέμβασης του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών ΠΕ.  Ήταν αγαπητή συνάδελφος, μαχητική και δυναμική, πάντα παρούσα στις απεργίες και τους αγώνες. Εξαιρετική δασκάλα, αγαπητή σε όλους τους μαθητές της αλλά και σε όσα παιδιά έτυχε να τη γνωρίσουν. Τα παιδιά ήταν πάντα για την Ειρήνη προτεραιότητα, σε βαθμό που ξεπερνούσε κατά πολύ τα εκπαιδευτικά της καθήκοντα, ανεβάζοντας το επάγγελμα του εκπαιδευτικού σε λειτούργημα. Πάντα ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τα λιγότερο προνομιούχα παιδιά και αισθανόταν κοντά στις μανάδες των μαθητών της που ήταν μετανάστριες.

Πνευματώδης και πληθωρική προσωπικότητα, θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων τη γνώρισαν.

Η Ειρήνη, ήταν παντρεμένη και άφησε πίσω της δυο κοριτσάκια έξι και εννιά χρονών και πολλούς- πολλούς μαθητές, γονείς, συναδέλφους της και τους συντρόφους της στην Εκπαιδευτική Παρέμβαση,  να τη θυμούνται σαν μια ξεχωριστή δασκάλα, έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Το Σάββατο 2 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ. στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας, Κηφισίας 80, τελείται τρισάγιο στη μνήμη της. Όσοι –ες σύντροφοι και συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να παραστούν.


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα