ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

  Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε.

 

…και όμως τα πράγματα μπορούν να αλλάζουν!

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια

 

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που στις εκλογές της 3ης Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια, στήριξαν τα ψηφοδέλτια των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης και αγώνα. Η δίδυμη πτώση ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, η ήττα τους και η απώλεια αιρετών σε μια σειρά περιοχές, είναι αποτέλεσμα της καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής. Είναι έκφραση της συσσωρεμένης οργής και της αγανάκτησης της βάσης των εκπαιδευτικών απέναντι στην κοινωνική λεηλασία και βαρβαρότητα, απέναντι στη νέα επίθεση που ετοιμάζεται από κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. ενάντια στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

 

Η εκλογή αιρετών από το ανεξάρτητο αγωνιστικό ρεύμα, με ψηφοδέλτια των Παρεμβάσεων, στην Α΄ Αθήνας,  στη Γ΄ Αθήνας, ή με ευρύτερα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης, στη Δ΄ Αθήνας, στη Δυτική Αττική, στη Σάμο, στη Λακωνία, στο Λασίθι, δημιουργεί ένα σημαντικό ρήγμα στο σύστημα της κομματικής διαχείρισης και του ρουσφετιού που υπηρετούν τα υπηρεσιακά συμβούλια. Η παρουσία της μαχητικής ριζοσπαστικής φωνής στα υπηρεσιακά συμβούλια, θα ρίξει φως στους σκοτεινούς διαδρόμους της εξουσίας, θα είναι από την επόμενη ημέρα η άμμος στα γρανάζια του αντιεκπαιδευτικού μηχανισμού πειθάρχησης, χειραγώγησης και εκμαυλισμού συνειδήσεων.

 

Το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι ένα ακόμα επεισόδιο μιας ελπιδοφόρας πανελλαδικής διαδικασίας συσπείρωσης, ενός πολύμορφου, ανεξάρτητου, αγωνιστικού δυναμικού σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε, σε μαζική συμμετοχή στις ομάδες, τις συλλογικότητες και τα ψηφοδέλτια του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού ρεύματος σε όλους τους συλλόγους. Μαζική συμμετοχή στις γενικές συνελεύσεις, στους αγώνες και τις απεργίες, στη σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα