ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΟΕ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

αρχείο

 

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

της Ρέππα Ντίνας,

εκπροσώπου

των Παρεμβάσεων Κινήσεων

Συσπειρώσεων

στο Δ.Σ. της ΔΟΕ

www.paremvasis.gr

paremvasisntina@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6974750410

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ

 

Την ασφάλεια της Υπουργού καταδικάζει η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΟΕ με ψήφους ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, στην ανακοίνωση με αφορμή την εκδήλωση του Υπουργείου στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

 

Είναι απορίας άξιο γιατί η πλειοψηφία του Δ.Σ. αρνήθηκε:

 

1)       να αναφέρει και να καταδικάσει αυτό που είδε και καταδίκασε όλη η Ελλάδα κι ο εκπαιδευτικός κόσμος, ότι ο άνδρας της ασφάλειας επιτέθηκε ενώ οπλοφορούσε.

 

2)       Να καταδικάσει την Υπουργό κα Διαμαντοπούλου που ως πολιτική προϊσταμένη του άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας φέρει πλήρη την πολιτική ευθύνη για την προκλητική του στάση.

 

3)       Να αναφέρει με σαφήνεια ότι η Υπουργός μίλησε για πρότυπα και θεώρησε ότι οι αγωνιζόμενοι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να είναι τα πρότυπα της σημερινής νεολαίας με τη φράσης της «η νεολαία μας έχει ανάγκη από πρότυπα. Τα πρότυπα είναι από δω και όχι από κει», δείχνοντας τους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς.

 

Είναι πολύ φανερό γιατί η ΠΑΣΚ και η ΔΑΚΕ συνέπλευσαν, γιατί και οι δυο παρατάξεις προσπαθούν να αποφύγουν αναφορά σε γεγονότα και συνειρμούς που βαραίνουν ανεπανόρθωτα την πλάτη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

 

Γιατί η εικόνα του επιτιθέμενου φρουρού ασφαλείας που οπλοφορούσε, της υπουργού παιδείας κας Διαμαντοπούλου, θυμίζει εξαιρετικά την εικόνα του άνδρα των ΜΑΤ με τη σιδηρογροθιά στη μεγάλη απεργία του 2006 που βάρυνε την τότε Υπουργό παιδείας κα Γιαννάκου.

 

Γιατί η εικόνα της νέας σιδηράς κυρίας Διαμαντοπούλου να δηλώνει ότι οι αγωνιζόμενοι εκπαιδευτικοί δεν είναι πρότυπα για τη νεολαία θυμίζει εξαιρετικά την εικόνα της σιδηράς κας Γιαννάκου στην απεργία του 2006 να αναφέρεται στους ανέντιμους δασκάλους.

 

Ποιους προστατεύουν τελικά, η ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ με την άρνησή τους να ψηφίσουν το αυτονόητο;

 

Υ.Γ. Κι αφού η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΟΕ έβγαλε αυτή την απόφαση γιατί (κατά παράβαση της συνήθους πρακτικής της Ομοσπονδίας) ούτε καν αυτή δε στάλθηκε στα εκπαιδευτικά site;

 

17/3/2010


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα