ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρουμ συζήτησης

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑ
ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΑΣ – ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

Χαρτογιακάδες και μαύρες ιδέες

 

Τα όργανα αρχίσανε! Όποιος δεν ευθυγραμμίζεται, δεν υποτάσσεται, δεν υπακούει, είναι στόχος. Τους στόχους τους υποδεικνύει η ηγετική ομάδα της ΔΟΕ και οι οπαδοί του ..Μεγάλου Ναπολέοντα εκτελούν. Όχι μόνοι τους.. μαζί με τη ΔΑΚΕ με την οποία συμπλέουν όταν τα συμφέροντα τους συμπίπτουν. Και συμπίπτουν σχεδόν πάντα όταν πρόκειται για την ιδεολογική χειραγώγηση του εκπαιδευτικού κινήματος.

Γι αυτό βάλθηκαν Δακίτες και Πασκίτες μαζί του Δ.Σ. του συλλόγου Κ. Σωτηρίου να βροντοφωνάξουν ότι νομιμοποιούν την πολιτική νεοπλασία που γεννήθηκε στη ΔΟΕ με απαρχή τη συμμετοχή στο διάλογο. Έτσι υπερέβησαν τα όρια της συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης. Αναίρεσαν το «ίσον φρονείν», και προχώρησαν σε μομφή κατά του προέδρου του συλλόγου Κ. Τουλγαρίδη. Παρόλο όμως που ο άνθρωπος στη διαδρομή του είδους δημιούργησε τη γλώσσα (φθέγμα) και τη σκέψη (φρόνημα) –δυστυχώς- δεν ξέφυγε από τη νίκη των «αστυνόμων οργών» δηλαδή των ταπεινών παθών, των ορμών.

Συνήθως –ο Froyd το λέει όχι ταπεινότητα μας- οι μάζες οι μαντρωμένες κομματικά λέμε εμείς, μισούν κάθε τι που γεννά συλλογικό πολιτισμό. Εν όψει δε του καλοκαιρινού συνεδρίου και των ευρωεκλογών ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ επιθυμούν να καταστείλουν κάθε αγωνιστική στάση και θέση που ξεφεύγει έξω από τα όρια του δικομματισμού. Προχώρησαν όμως σε «ενδοφυλετικό φόνο» γιατί επέλεξαν το σκοτεινό μονοπάτι των πολιτικών εκκαθαρίσεων.

Συνάδελφοι, το θέμα είναι ΣΟΒΑΡΟ. Γιατί επιχειρούν να μπολιάσουν τους δασκάλους με τη λογική της «σκούπας». Γιατί επιχειρείται να κυριαρχήσει η αντίληψη της αλάνθαστης ηγεσίας, η οποία παρά το μακροχρόνιο της παραμονής της στη ΔΟΕ, παραμένει πάντα η ενδεδειγμένη και βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν κριτικάρεται.

Ως επίλογο υπενθυμίζουμε ότι η λογική των πολιτικών διώξεων όπου εφαρμόστηκε οδήγησε στην αποκαθήλωση των «κρατούντων». Η δυσφορία της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ απέναντι στις αγωνιστικές φωνές του κλάδου θα έχει την ανάλογη απάντηση. Θα μας βρίσκουν σε κάθε βήμα μπροστά τους.

Γλυφάδα 10/4/2009


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα