ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρουμ συζήτησης

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

Όλοι στους δρόμους και τις απεργίες!!

 

Οι Αγωνιστικές –Κινήσεις-Συσπειρώσεις-Παρεμβάσεις στο Δημόσιο  χαιρετίζουν και στηρίζουν τους εργαζόμενους (ΔΕΗ, ΟΤΑ, τράπεζες κλπ) που  εδώ και μέρες δίνουν ένα ηρωικό αγώνα. Μάχονται για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που κατεδαφίζει  την κοινωνική ασφάλιση  και το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεών μας.
Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Με την αστυνομική βία,  τις συκοφαντίες και τα ψέματα των Μ.Μ.Ε,  τη δικαστική τρομοκρατία και τους κατάπτυστους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς των δημάρχων, προσπαθεί να σπάσει τις απεργίες. Όχι μόνο ποινικοποιεί αλλά ουσιαστικά απαγορεύει στους εργαζόμενους να απεργήσουν. Η αλληλεγγύη στους απεργούς και περιφρούρηση των απεργιών είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων.
Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας αφορά ΟΛΟΥΣ.  Γυναίκες, άντρες, συνταξιούχους και εργαζόμενους. Εμάς, τα αδέρφια μας  και τα παιδιά μας. Είναι φανερό πως η Κυβέρνηση, αν περάσει αυτά τα μέτρα, θα προχωρήσει και σε άλλα  αντιασφαλιστικά νομοσχέδια. Για αυτό λέμε πως τα  κυβερνητικά σχέδια δεν πρέπει να περάσουν. Οι απεργιακοί αγώνες, ενωτικοί και διακλαδικοί  πρέπει να γενικευτούν σε όλους τους κλάδους.

Αν σήμερα καταφέρουμε να μπλοκάρουμε  τα κυβερνητικά σχέδια, όχι μόνο θα μπλοκαριστούν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σε σχέση με την αντιασφαλιστική επίθεση, αλλά θα ανοίξει και ο δρόμος για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις αλλά και για την κατάργηση των νόμων Σιούφα-Ρέππα, που ήδη έχουν περικόψει τις συντάξεις και έχουν αυξήσει τα όρια ηλικίας.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν σοβαρότατες ευθύνες γιατί με τη στάση τους (κήρυξαν 3ωρη στάση Τετάρτη 12/3 και 24ωρη 19/3!!!) και την καθυστέρηση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα βοηθούν την Κυβέρνηση στην υλοποίηση των σχεδίων της. Έστω και τώρα καλούμε την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ να αναλάβει τις ευθύνες της, να συνεδριάσει άμεσα η Εκτελεστική Επιτροπή  και να κηρύξει έστω 48ωρη απεργία για 19 και 20 Μαρτίου, όπως έχουν κάνει μεγάλες Ομοσπονδίες (Δ.Ο.Ε-ΟΛΜΕ).


 Όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας, να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη. Η μεγάλη μάχη για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι εδώ και πρέπει να συγκλονίσει τη χώρα και να τρομάξει όλους αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον μας.

Να συντονίσουμε τα βήματά μας!! Να μην αφήσουμε ώρα να πάει χαμένη!!

ΟΛΟΙ στον ΑΓΩΝΑ !!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

 

Οι Εκπρόσωποι στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ:

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Κατερίνα Μάτσα

Αντώνης Ναξάκης

Παναγιώτης Σάμιος


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα