ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρουμ συζήτησης

Πσρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε.

Σύσκεψη εργατικών σχημάτων για το ασφαλιστικό, Πέμπτη 1/11, 6μμ, στο ΕΚΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σύσκεψη εργατικών σχημάτων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με ταξική αναφορά. Στην σύσκεψη συμμετείχαν εργαζόμενοι Έλληνες και μετανάστες από σχήματα των ιδιωτικών υπαλλήλων, εμποροϋπαλλήλων, το αεροδρόμιο, τους δασκάλους, τους καθηγητές, γιατρούς, δικηγόρους, νοσοκόμους, λιθογράφους, εκπαιδευτικούς από τα φροντιστήρια, μηχανικούς, βιβλιοϋπάλληλους, κούριερ-ντελίβερι, WIND, κ.ά.

Τα εργατικά σχήματα ανοίγουν τον διάλογο, τα όποια έντυπά τους, γράφονται άρθρα και απόψεις για το ασφαλιστικό. Καλούν τα όποια εργατικά σχήματα έλειπαν, σε νέα πλατιά σύσκεψη εργατικών σχημάτων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και εργαζομένων που δεν είναι ενταγμένοι σε κάποιο σχήμα, την Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007, στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη) με θέμα συζήτησης : «Η οργάνωση της παρέμβασής μας στην εργατική τάξη και στο συνδικαλιστικό κίνημα για την αποτροπή της αντιασφαλιστικής επίθεσης»

Οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. καλούν σε μαζική συμμετοχή στη σύσκεψη για να συντονίζουμε τη δράση και τον αγώνα μας με όλα τα αγωνιζόμενα τμήματα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα