ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρουμ συζήτησης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλω δημόσια ότι τις τελευταίες μέρες δέχομαι εμπαθή, αισχρή, πολιτική και προσωπική επίθεση με ηλεκτρονικά μηνύματα από τη διεύθυνση asios200@yahoo.gr.

Ο συντάκτης/η συντάκτρια των μηνυμάτων διατηρεί την ανωνυμία του/της. Από το περιεχόμενο και τη μορφή του λόγου του/της συμπεραίνεται ότι είναι φιλόλογος και ότι γνωρίζει λεπτομέρειες της πολιτικής και συνδικαλιστικής μου δραστηριότητας των τελευταίων εβδομάδων. Φαίνεται ότι παρακολουθεί προσεκτικά τα βήματά μου τόσο από σχετικά δημοσιεύματα όσο και από προσωπικές αφηγήσεις ενός στενού κύκλου προσώπων. Αποπειράται την πολιτική εξόντωσή μου ασκώντας ιδεολογική και ψυχολογική τρομοκρατία.

          Υπενθυμίζω ότι υπήρξα επί δεκαετίες μέλος του ΚΚΕ και συνδικαλιστής της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ / ΠΑΜΕ. Πρόσφατα αποχώρησα από το χώρο αυτό και τώρα δραστηριοποιούμαι στα πλαίσια της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Στο σύλλογο, στον οποίο ανήκω, συμμετείχα στη συγκρότηση ανεξάρτητου συνδικαλιστικού σχήματος, το οποίο υποσκέλισε το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ.

          Θέλω να πιστεύω ότι η θλιβερή αυτή επιχείρηση αποτελεί μεμονωμένη, ατομική πρωτοβουλία. Η ξεκάθαρη πολιτική της καταδίκη θα το επιβεβαιώσει. Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ στην εισαγγελία με το αίτημα της αναγνώρισης του ηλεκτρονικού ίχνους. Πάνω από όλα, καλώ κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να πορευτεί με γνώμονα τη συνείδησή του/της και μόνο, κόντρα σε μηχανισμούς χειραγώγησης, από όπου και αν αυτοί καθοδηγούνται.

Μάριος Μιχαηλίδης

Δάσκαλος

Μέλος του σχήματος «βάστα Δάσκαλε» του συλλόγου Λιβαδειάς


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα