ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΟΕ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

αρχείο

 

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρουμ συζήτησης

Τοποθέτηση του Κ. Τουλγαρίδη

Εκπροσώπου των Παρεμβάσεων Π.Ε. στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 8/1/07

Σχετικά με την πρόσκληση της Δ.Ο.Ε. για συνάντηση με το ΚΕΕ, για την ενημέρωση της ΔΟΕ.

          Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει επανειλημμένα στο παρελθόν εκφράσει τις θέσεις του για το ρόλο του ΚΕΕ και την κατεύθυνση των ερευνών του και των προγραμμάτων του, που το αναδεικνύουν σε βασικό παράγοντα διαμόρφωσης και υλοποίησης των αναδιαρθρώσεων στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στην προσπάθεια εφαρμογής της αξιολόγησης σ’ όλα τα επίπεδα. Μάλιστα η Δ.Ο.Ε. αντιπαρατέθηκε έμπρακτα σ’ αυτή την κατεύθυνση με την προσπάθεια ακύρωσης του «προγράμματος αποτύπωσης των σχ. μονάδων» από το ΚΕΕ που επιδιώκει να υλοποιήσει το Νόμο 2525 και την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

          Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε ότι η όποια συνάντηση της ΔΟΕ με το ΚΕΕ πραγματοποιηθεί θα γίνει στη βάση αυτών των θέσεων. Θα έχει χαρακτήρα να εκφράσει την αντίθεσή μας στα σχέδια για την αξιολόγηση σ’ όλα τα επίπεδα όπως αναδείξαμε και στο μεγάλο απεργιακό μας αγώνα με το αίτημα «όχι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, όχι στην αξιολόγηση - κατηγοριοποίηση μαθητών – σχολείων – εκπαιδευτικών».

          Επίσης θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα να κρίνουμε και να αντιμετωπίσουμε ανάλογα την ενημέρωση για το σχεδιασμό και τα προγράμματα του ΚΕΕ.

          Σε κάθε περίπτωση η όποια ενημέρωση θα πρέπει να γίνει αντικείμενο νέας συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προκειμένου να τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα και να εκτιμήσουμε αν θα πρέπει να υπάρχει και με ποια μορφή νέα γενικευμένη αντίδραση του κλάδου απέναντι στο σχεδιασμό του ΚΕΕ.


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα