ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι

αρχείο


Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά
Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Φόρουμ συζήτησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 

    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω σας απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και την ενεργή συμπαράστασή σας στο μεγάλο Αγώνα που δώσαμε από τις 18 του Σεπτέμβρη. Με τον Αγώνα αυτό θέλαμε:

  • Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο φτηνό, ευέλικτο σχολείο της Αγοράς, στην υποχρηματοδότηση, στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, στους χορηγούς, στη φτώχεια.

  • Να αποκαλύψουμε τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας, τα προεκλογικά ψέματα και τους υπεύθυνους της κακής κατάστασης των σχολείων μας.

  • Να δείξουμε στην κοινωνία ότι οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε είναι εδώ έτοιμοι να αγωνιστούν για μια ποιοτικά καλύτερη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση που θα μορφώνει ολόπλευρα τα παιδιά μας και δε θα τα εξοντώνει.

    Η πλειοψηφία των εργαζόμενων, γονείς, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και ακαδημαϊκοί δάσκαλοι αγκάλιασαν και στήριξαν τον Αγώνα μας. Όλοι αναγνώρισαν ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια και σωστά. Χιλιάδες άνθρωποι, όλες αυτές της εβδομάδες, πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας απαιτώντας δημόσιο, δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά του λαού μας.

     Δυστυχώς απέναντι σε αυτό το μεγάλο Κίνημα η Κυβέρνηση αντέταξε την αδιαλλαξία, τη βία, την καταστολή, τις ύβρεις, τα συνεχή ψέματα, τις διαστρεβλώσεις των αιτημάτων, τον κοινωνικό αυτοματισμό.

 

     Μετά από 6 εβδομάδες σκληρό και επίπονο Αγώνα, με τεράστιο οικονομικό κόστος για το φτωχό οικογενειακό μας προϋπολογισμό, αποφασίσαμε να γυρίσουμε στα παιδιά μας. Βέβαια δε γυρίζουμε ούτε ηττημένοι ούτε με σκυμμένο το κεφάλι. Αντίθετα αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε, Νιώθουμε νικητές και δικαιωμένοι γιατί ως δάσκαλοι κάναμε το καθήκον μας. Με αξιοπρέπεια και ήθος δείξαμε το δρόμο του Αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους.

 

      Ο Αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης δεν τελειώνει εδώ. Η απεργία αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος γιατί απέναντί μας υπάρχει ένα σύστημα εξουσίας που θέλει να παραδώσει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζόμενων στο έλεος της Αγοράς. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι.

     Εμείς θα σταθούμε δίπλα σας και δίπλα στα παιδιά μας όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια σε καλές και κακές στιγμές. Θα βρούμε τρόπους να αναπληρώσουμε ό,τι χάθηκε. Οι μαθητές μας δε θα πληρώσουν την αναλγησία της κυβέρνησης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα