ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

 

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Βιβλίο Επισκεπτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 9 Ιούνη 2006, στο ΕΜΠ και ύστερα από πρόσκληση του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Γενικών Συνελεύσεων και των καταλήψεων, πραγματοποιήθηκε μαζική σύσκεψη με τη συμμετοχή δεκάδων εργατικών σωματείων και συνδικαλιστών.

1. Στη σύσκεψη εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των φοιτητών και η ανάγκη κοινής πάλης ενάντια στην αντιδραστική κυβερνητική πολιτική στην εκπαίδευση και την εργασία.

2. Στη σύσκεψη διατυπώθηκαν προτάσεις για τη διοργάνωση κοινών συλλαλητηρίων φοιτητών και εργαζομένων και πανεργατικής απεργίας στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης της πάλης, με βασικούς σταθμούς τις 15 και 22 Ιούνη.

3. Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαμε στη σύσκεψη δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Γενικών Συνελεύσεων και των καταλήψεων θα δώσουμε τη μάχη της ενημέρωσης για το ζήτημα της παιδείας και της ενεργητικής συμμετοχής του συνδικαλιστικού κινήματος στον κοινό αγώνα.

4. Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς κοινωνικούς φορείς να στηρίξουν τους αγώνες των φοιτητών και να πάρουν αποφάσεις για αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Αθήνα 9 Ιούνη 2006


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα