ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ανακοινώσεις
Η στάση μας στη ΔΟΕ

Η στάση μας στην ΑΔΕΔΥ
Οικονομικά
Σύλλογοι
Αδιόριστοι
Εκπαιδευτικά

Διεθνή
Φωτογραφίες
Εντυπα των Κινήσεων
Σχήματα
Αλλες διευθύνσεις

Νέα

 

ΑρχήΑρχή

 

Επικοινωνία:

Φόρμα επικοινωνίας

Βιβλίο Επισκεπτών

Δήλωση του Παντελή Βαϊνά εκπροσώπου των Παρεμβάσεων – Κινήσεων –Συσπειρώσεων στο Δ.Σ. της ΔΟΕ για τα αστυνομικά μέτρα που αποφάσισε η Ε.Ε.

 

Η Ε.Ε. με αφορμή τα χτυπήματα στη Μ. Βρετανία, προχωρά σε μπαράζ κατασταλτικών μέτρων ενάντια στα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ευρωπαίων πολιτών. Οι αποφάσεις για παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και των e-mail  παραβιάζουν τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα των τελευταίων αιώνων, εντείνουν την κρατική αυθαιρεσία, μετατρέπουν τον κάθε πολίτη σε ύποπτο. Στόχο έχουν να θωρακίσουν το σημερινό σύστημα που επιτίθεται με λυσσαλέο τρόπο στα εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζόμενων από τις αντιστάσεις τους και όχι να προστατεύσουν τους ευρωπαίους πολίτες.

Οι εκπαιδευτικοί δε θα διδάξουμε στα παιδιά την αποδοχή του Μεγάλου Αδελφού, του κρατικού καταδότη, την ανοχή στην ισοπέδωση των κοινωνικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Αντίθετα θα διδάξουμε το σεβασμό της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Θα διδάξουμε την αντίσταση και τον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή κρατικής βίας, αυταρχισμού και ολοκληρωτισμού. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να διευρύνει το ήδη αυταρχικό πλαίσιο, θα μας βρει δυναμικά ενάντιά της. Θα αγωνιστούμε μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους όχι μόνο για την απόσυρση των συγκεκριμένων μέτρων αλλά και για την απόσυρση όλου του αυταρχικού νομικού πλαισίου των τελευταίων χρόνων, για τη διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.


ΕπιστροφήΕπιστροφή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα