ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΒΟΥΛΗ

Πέμπτη 22 Ιουλίου, 7.00 μ.μ.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Αυτές τις μέρες και ενώ συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας, η Αθήνα αστυνομοκρατείται, στρατοκρατείται, αμερικανοκρατείται και ΝΑΤΟκρατείται, με πρόσχημα την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι αντιστάσεις που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αρχικά σε τοπικό επίπεδο, ενάντια στη χωροθέτηση κάποιων ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στη συνέχεια στα ολυμπιακά εργοτάξια, σήμερα διευρύνονται και σε άλλους κοινωνικούς χώρους : δημόσιοι υπάλληλοι, νοσοκομειακοί γιατροί, ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, εκδηλώνουν ήδη έμπρακτα, την αντίθεσή τους στην υποβάθμιση των συνθηκών εργασίας τους, εν ονόματι της Ολυμπιάδας.

Για μας αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ανεπιθύμητοι. Ο πολιτισμός των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι δικός μας. Θεωρώντας ότι έχει ιδιαίτερη σημασία να εκδηλώσουμε δημόσια την εναντίωσή μας σε κάποιες επιλογές που υποβαθμίζουν τη ζωή μας, αμφισβητούν την νοημοσύνη μας και υπονομεύουν το μέλλον μας, καλούμε σε:

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙ-2004

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ 2001

ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα