<%@ Language=JavaScript %> ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Α' ΒΑΘΜΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ!

 

Καθεστώς (ιπτάμενης) γαλέρας…

Πενήντα έξι ώρες δουλειάς την εβδομάδα με μισθό νεοδιόριστου 600 ευρώ συνθέτουν ένα εφιαλτικό εργασιακό και οικονομικό καθεστώς για τους ιπτάμενους συνοδούς και φροντιστές της Ολυμπιακής -ενώ τα κυβερνητικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μιλούν ακόμη για «ρετιρέ»- και προδιαγράφουν τη μετεκλογική ένταση της αντεργατικής επίθεσης για ευρύτερα τμήματα εργαζομένων (ασφαλιστικό, ένταση της λιτότητας, ελαστικά ωράρια, αυταρχισμός, καταστολή κλπ), είτε η πράσινη Σκύλλα, είτε η γαλάζια Χάρυβδη επικρατήσει στο στημένο εκλογικό παζάρι.

Ελπιδοφόρο μήνυμα αντίστασης…

Εβδομήντα και πλέον μέρες απεργίας με καθολική συμμετοχή, κλιμάκωση του αγώνα και αναζήτηση δρόμων ουσιαστικής αντίστασης και ανατροπής είναι η απάντηση των εργαζομένων της Ολυμπιακής.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων…

Να μην τους αφήσουμε μόνους! Ο κόσμος της ζωντανής εκπ/σης που αγωνιά και βιώνει ήδη τη λιτότητα, το διοικητισμό, την ωρομισθία, την εντατικοποίηση και τον εμπαιγμό, που πάλεψε ν’ ανθίσουν οι αγώνες του περασμένου απεργιακού φθινοπώρου και συκοφαντήθηκε ως ευνοημένος («εύνοια» που μεταφράζεται σε αυξήσεις 50 και 60 ευρώ για την πλειοψηφία των εκπ/κων) είναι δίπλα στους απεργούς.

Ο κόσμος της ζωντανής εκπ/σης που, όπως και άλλοι αγωνιζόμενοι κλάδοι, αντιμετώπισε την υπονόμευση και τις κουτοπόνηρες τρικλοποδιές της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας στους πρωτοβάθμιους συλλόγους και την ΔΟΕ και είχε απέναντί του την ΑΔΕΔΥ όπου το συμπαγές μπλοκ του εργοδοτικού και γραφειοκρατικού συνδικαλισμού πάλεψε και, δυστυχώς, κατάφερε ν’ απονευρώσει και να κλείσει άρον άρον τους αγώνες, τάσσεται αλληλέγγυος στον ανυποχώρητο αγώνα των εργαζομένων της Ολυμπιακής.

Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας…

Όλοι τη Δευτέρα 9 Φλεβάρη στη συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς της Ο.Α. και τους 8 απολυμένους στις 18:30 στο κλειστό γήπεδο «Μ. Μουρούτσος» στη Δάφνη.

Συμμετέχουν: Β. Παπακωνσταντίνου, Νένα Βενετσάνου, Λ. Μαχαιρίτσας, Δ. Τσακνής, Μιλτ. Πασχαλίδης, Χ. Θηβαίος.
ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα