ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Π . Ε ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Τα στοιχεία πείθουν και τους πιο δύσπιστους……

Ο Εκσυγχρονισμός με την παρατεταμένη πολιτική των περικοπών και της λιτότητας, στα πλαίσια της ΟΝΕ, κατάφερε να κάνει μεγάλα τμήματα των εργαζόμενων και των μισθωτών να υποφέρουν και να βυθίζονται στη φτώχεια. Οι θυσίες των συνταξιούχων, των μισθωτών και των εργαζόμενων έγιναν κέρδη και προκλητικός πλούτος για το μεγάλο Κεφάλαιο και τις Εταιρείες.

……κι όμως οι θυσίες του Λαού μας δεν τους φτάνουν……

Η Ε.Ε βαθιά διχασμένη και με τα χέρια της λερωμένα με αίμα αθώων από τον παράνομο και άδικο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία αντί να κάνει κάτι για να σταματήσει το έγκλημα των Αμερικάνων και του παράφρονα Μπους στο Ιράκ ετοιμάζει νέα μέτρα και στόχους που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα με την βοήθεια της ελληνικής Προεδρίας εισηγούνται:

…μα πού είναι η Δ.Ο.Ε. τόσο καιρό;;;

Χέρι χέρι με την Κυβέρνηση η συνδικαλιστική γραφειοκρατία των κατεστημένων κομματικών παρατάξεων στο Δ.Σ της ΔΟΕ αλλά και της ΑΔΕΔΥ σφυρίζουν αδιάφορα και ουσιαστικά συναινούν σε αυτήν την πολιτική. Αδιαφορούν για τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες της ζωντανής εκπαίδευσης.

Θέλουν να μας μετατρέψουν από εργαζόμενους που διεκδικούν αξιοπρεπείς μισθούς σε ζητιάνους επιδομάτων που η Κυβέρνηση ανάλογα με την πολιτική συγκυρία ανακοινώνει.

Στις 3 Απρίλη πρέπει να ακουστεί η δικιά μας φωνή!!!

Απέναντι στη σύγχρονη βαρβαρότητα που ζούμε και μας εξαθλιώνει πρέπει να υψώσουμε τη δικιά μας φωνή. Κόντρα στην ηττοπάθεια, την αδράνεια και την υποταγή πρέπει να ορθώσουμε το δίκιο του αγώνα μας. Αντί να γκρινιάζουμε στα γραφεία και να παραπονιόμαστε για τους μισθούς μας πρέπει να ξεχυθούμε στους δρόμους και να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ
. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΣΘΟΥ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ-ΓΝΗΣΙΕΣ Σ.Σ.Ε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΣΠΑΣΤΑ-ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΩΡΑΡΙΑ.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΔΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ,11 π.μ

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα