ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !

 

Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει ζήσει το Ναύπλιο τα τελευταία 60 χρόνια ! Η προηγούμενη ήταν όταν μπήκε ο ΕΛΑΣ στην πόλη το '44 που έγινε η απελευθέρωση από τους Γερμανούς.

 

Παρά τη βροχή, υπήρχε παλμός και ενθουσιασμός σε όλα τα μπλοκ. Γενικά ο κόσμος ήταν τόσος, ώστε πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να αποβιβαστεί από τα πούλμαν και να συγκροτηθούν οι συγκεντρώσεις. Κυριάρχησαν τα συνθήματα ενάντια στην Ε.Ε. και την κυβέρνηση, ενάντια στον πόλεμο και την πολιτική των ΗΠΑ. Μετά τις συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν πορείες προς διάφορες κατευθύνσεις.

 

Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. και οι ΕΛΜΕ λεκανοπεδίου, συγκεντρωθήκαμε στο 1ο - 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο. Οι εκπαιδευτικοί του Συντονισμού Συλλόγων Πρωτοβάθμιας και ΕΛΜΕ, επιλέξαμε να συγκεντρωθούμε και να διαδηλώσουμε διατηρώντας τη συνδικαλιστική μας αυτοτέλεια και αναξαρτησία. Έχει σημασία ότι εκατοντάδες συνάδελφοι στήριξαν το Συντονισμό με τη συμμετοχή τους. Οχτώ πούλμαν ξεκίνησαν από διάφορα σημεία της Αθήνας και του Πειραιά με ευθύνη των Συλλόγων Π.Ε. και των ΕΛΜΕ. Η πρώτη ελπιδοφόρα παρουσία 

 

Ραντεβού στη σύσκεψη Παιδείας στην Αθήνα...

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα