ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΕΑΕ)

e-mail : peaesymboulio@yahoo.com
τηλ. επικοινωνίας Δ.Σ. :Φ. Πανοπούλου: 6972476298
Π. Σωτήρης : 6974439203
Β. Ζαρκινού: 6974778187
Τ. Λιόντου: 6932514008

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, Δευτέρα 6 Οκτώβρη, 12 μ., Προπύλαια

Τη Δευτέρα 6/10 ο κόσμος της εκπαίδευσης κατεβαίνει στους δρόμους για να διαδηλώσει ενάντια σε μια πολιτική που καθηλώνει τα εισοδήματα των εκπαιδευτικών, χρησιμοποιεί την υποχρηματοδότηση ως μοχλό άμεσης ή έμμεσης ιδιωτικοποίησης, προετοιμάζει με την αξιολόγηση την χειραγώγηση και υποταγή της εκπαίδευσης στην κυρίαρχη πολιτική, κάνει όλο και πιο ελαστική και ανασφαλή την εργασία στο δημόσιο σχολείο.

Στους δρόμους θα κατέβουν και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί. Κι αυτό γιατί η κατάσταση με το ζήτημα των διορισμών έχει φτάσει σε οριακό σημείο:

Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η πολιτική διορισμών παραμένει μια ανοιχτή πληγή για την εκπαίδευση. Το εκπαιδευτικό κίνημα πρέπει να πλάι στα αιτήματα για μισθολογική αξιοπρέπεια, αύξηση των δαπανών, κατάργηση του θεσμικού πλαισίου της αξιολόγησης - χειραγώγησης να συνεχίσει να μιλά για το ζήτημα των διορισμών. Τόσο ως άμεση ανάγκη διαφάνειας και ισονομίας, όσο όμως και ως συνολικότερη διεκδίκηση πραγματικά μαζικών διορισμών με βάση ένα πραγματικά αξιόπιστο σύστημα:

Αθήνα 03/10/2003

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΕΑΕ)

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα