ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ Π.Ε. "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ"

ΠΡΟΣ :Τη ΔΕ του ΠΣΑΔ/Ν

Τις επιτροπές αναπληρωτών

Όλους τους συναδέλφους

Το ΔΣ του συλλόγου "Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ"

Τα ΔΣ όλων των Συλλόγων Π.Ε.

Το ΔΣ της ΔΟΕ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2002, 12.30, ΔΟΕ

 

Στη συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/3/2002 διαπιστώθηκε:

 

Η άρνηση του υπουργού παιδείας και της κυβέρνησης να προωθήσει οποιαδήποτε λύση στο πρόβλημα των αναπληρωτών, που είναι πρόβλημα όλης της εκπαίδευσης και κατά συνέπεια πρόβλημα μόρφωσης των παιδιών μας αλλά και συνθηκών δουλειάς όλων των συναδέλφων μονίμων και μη.

Η μόνη δυνατότητα για την επιβολή λύσεων που θα αντιστοιχούν στην οξύτητα των προβλημάτων μας είναι η μαζική, ενωτική, αγωνιστική προσπάθεια όλων των συναδέλφων.

Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι η ένταση των προσπαθειών μας για πανελλαδικό συντονισμό, για την δημιουργία ενός κινήματος που θα διεκδικεί:

α)Τη συμμετοχή της επιτροπής στην Πανελλαδική Συνάντηση όλων των αναπληρωτών στην Αθήνα το Σάββατο 30 Μαρτίου στα γραφεία της ΔΟΕ στις 12:30 και καλούμε τη Δ.Ε. του ΠΣΑΔ/Ν, όλες τις επιτροπές αναπληρωτών και όλους τους συναδέλφους, τα Δ.Σ. των διδασκαλικών συλλόγων και τη ΔΟΕ να πάρουν πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση και να συμμετάσχουν στη συνάντηση.

 

β) Καταθέτουμε την πρόταση για 24ωρη απεργία που πρέπει να προκηρύξει η ΔΟΕ για το ζήτημα της αδιοριστίας την Παρασκευή 12 Απριλίου με ταυτόχρονο αποκλεισμό του υπουργείου. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Η απεργία αυτή πρέπει να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την παραπέρα αγωνιστική κλιμάκωση για το σύνολο του κλάδου με επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Απαιτούμε την απεργιακή κάλυψη της ΔΟΕ στα δίκαια αιτήματά μας ως το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ομοσπονδία για τους αναπληρωτές.

 

Με την πεποίθηση ότι αυτό το κάλεσμα μας προς ΟΛΟΥΣ μπορεί να αποτελέσει μια αρχή κινητοποιήσεων για τη λύση των προβλημάτων μας καλούμε ΟΛΟΥΣ να το στηρίξουν.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ 

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα