ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΚΟΚΚΑΛΗΣ- ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Για τα κέρδη τους δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Παρά τις συνεχιζόμενες σφαγές των Παλαιστινίων από την Ισραηλινή κυβέρνηση με τις ευλογίες,φυσικά, των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Παρά την διεθνή κατακραυγή και τις κινητοποιήσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο το Ίδρυμα Κόκκαλη έχει το θράσος να οργανώνει ημερίδες με τους δολοφόνους φίλους τους την κυβέρνηση του Ισραήλ και τους επιχειρηματίες για την προώθηση της Ελληνο-Ισραηλινής επιχειρηματικής συνεργασίας.

Εννοείται ότι το Ίδρυμα Κόκκαλη έχει και τις ευλογίες της Ελληνικής κυβέρνησης που συμμετέχει δια του υπουργού παιδείας.

Νομίζουμε ότι είναι μονόδρομος το κίνημα στην Ελλάδα να απαγορεύσει στους δολοφόνους να συζητήσουν και να οργανώσουν τα νέα εγκλήματα τους.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Η ελληνική κυβέρνηση συντάσσεται στο πλευρό του σφαγέα Σαρόν, μαζί με τις ΗΠΑ-Ε.Ε. παρέχοντας πολιτική στήριξη και οικονομική συνεργασία, ενώ η επιτροπή εξωτερικών της βουλής απαγορεύει ουσιαστικά την οικονομική συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό λαό, επικυρώνοντας την σύμβαση του ΟΗΕ, για την απαγόρευση χρηματοδότησης της τρομοκρατίας!!!

Με το φόβο αντιδράσεων και πρόθεση να "μετρήσουν" τα όρια τον κινήματος υπεράσπισης του Παλαιστινιακού αγώνα, ελληνική κυβέρνηση, υπουργείο παιδείας του Ισραήλ και το Ινστιτούτο Εξαγωγών του, με την αιγίδα του Ιδρύματος Κόκκαλη διεξάγουν το Συνέδριο "γνώση μέσω της τεχνολογίας" στις 14-15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Χολιντέΐ Ιν.

Η σημασία για την Ισραηλινή πλευρά που βρίσκεται απομονωμένη, καταγγελλόμενη από τον ελληνικό λαό, τεράστια. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το συνέδριο ανοίγει με ομιλία του υπουργού παιδείας του Ισραήλ !!!

Και όλα αυτά, ενώ 1800 παιδιά ηλικίας 14-18 βρίσκονται φυλακισμένα στα Ισραηλινά κάτεργα και 6000 Παλαιστίνιοι αγωνιστές-φυλακισμένοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης βρίσκονται στην 10η μέρα απεργίας πείνας, απαιτώντας την απελευθέρωση τους.

Η τεράστια πρόκληση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στην Παλαιστίνη, αλλά και οι νέες αποφάσεις της Ε.Ε, που θέτουν υπό διωγμό τα κινήματα, βάζοντας στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας προκαλούν την αγανάκτηση μας και απαιτούν την άμεση αγωνιστική μας απάντηση.

Απαιτούμε την ΜΑΤΑΙΩΣΗ του συνεδρίου και καλούμε:

Τη ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ να καταγγείλουν και να πρωταγωνιστήσουν στην ματαίωση του, εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη δυνατή μαζικότητα και την συμμετοχή των εργαζομένων.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ και ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα