ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

11 Δεκέμβρη, 1 μ.μ., Υπουργείο Παιδείας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ

ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ !

Η κινητοποίηση της 11ης Δεκέμβρη είναι μια ευκαιρία.
Μια ευκαιρία για τον καθένα ξεχωριστά από μας και για όλους μαζί.

Μια ευκαιρία να ακουστεί δυνατά η φωνή μας, η φωνή της μαχόμενης εκπαίδευσης, μια ευκαιρία να υψώσουμε το ανάστημά μας σε όλους εκείνους που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Στη σημερινή συγκυρία, όταν η κυβέρνηση επιτίθεται με σφοδρότητα στα δικαιώματα και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα η ΔΟΕ επιβάλλει στον κλάδο τη σιωπή των αμνών, η κινητοποίηση αυτή μπορεί να δώσει αγωνιστική διέξοδο, μπορεί να εκφράσει τις ανησυχίες και τις αγωνίες κάθε συναδέλφου.

Να ενώσουμε λοιπόν τη φωνή μας, να κάνουμε μια νέα αρχή, να μετατρέψουμε σε συλλογικό αγώνα την οργή και τη δυσαρέσκειά μας:

Η δράση και ο συντονισμός των Συλλόγων ενοχλεί πολλούς !

Η κινητοποίηση της 11ης Δεκέμβρη δεν αποφασίστηκε από τα υψηλά κλιμάκια των συνδικαλιστικών ηγεσιών, δεν σχεδιάστηκε σε κομματικά γραφεία. Αποφασίστηκε σε γενικές συνελεύσεις, σε πείσμα όλων εκείνων που μας θέλουν άβουλους και υποταγμένους. Ο υποταγμένος κυβερνητικός συνδικαλισμός και οι υποστηρικτές του έχουν κάθε λόγο να υπονομεύουν ανοιχτά τη δράση των εκπαιδευτικών της βάσης όπως και κάθε κίνηση που δεν ελέγχεται ασφυκτικά από τους κυβερνητικούς - κομματικούς μηχανισμούς.

Έχουν επομένως ευθύνη οι δυνάμεις εκείνες, που απέναντι στην κινητοποίηση αυτή, έχουν δείξει μέχρι στιγμής αμηχανία και αδράνεια. Όσο για κείνους, που πραξικοπηματικά προχώρησαν σε αλλοίωση αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων σε μια σειρά Συλλόγους, αρνούμενοι να κηρύξουν στάση εργασίας παρά τη ρητή απόφαση των γενικών τους συνελεύσεων, είναι πια φανερό ποιες σκοπιμότητες υπηρετούν, ποιες δεσμεύσεις και πολιτικές καθορίζουν τη δράση τους.

Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή, όσους υπονομεύουν την κινητοποίηση, να αλλάξουν στάση και να ενισχύσουν με τη στάση και την παρουσία τους τη μοναδική αγωνιστική κινητοποίηση που έχει οργανωθεί τη φετινή σχολική χρονιά !

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην κινητοποίηση των Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ, να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης και αγώνα στα κυβερνητικά κλιμάκια, να ανοίξουν νέους δρόμους αντίστασης και αγώνα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ

11 Δεκέμβρη, 1 μ.μ., Υπουργείο Παιδείας

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα