κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

 

Στις ρωμαϊκές γαλέρες οι σκλάβοι κωπηλάτες μπορούσαν με μια ηρωική πράξη τους να αλλάξουν τη τραγική μοίρα τους αλλά και το τραγικό τέλος τους.

Οι σύγχρονοι σκλάβοι κωπηλάτες της ελληνικής εκπαίδευσης , οι αναπληρωτές , δεν έχουν τέτοια προνόμια!
Όλες οι φημολογίες των τελευταίων μηνών για ένα φως στην άκρη του τούνελ της ομηρίας τους διαλύθηκαν στην τελευταία συνάντηση του κ. υπουργού με ΔΟΕ και ΟΛΜΕ. Κατηγορηματική άρνηση από μέρους του να δεχθεί οποιαδήποτε λύση. Μόνη προτεινόμενη διέξοδος , για τους σκλάβους κωπηλάτες, ο "υγειονομικός έλεγχος" του ΑΣΕΠ, για να επιλεχθούν οι πιο πειθήνιοι και οι πιο "δυνατοί". Για τους υπόλοιπους, ρυθμίσεις που θα τους κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή αλλά ευκολότερη για τους διατάζοντες από καταστρώματος. Η άρνηση κωπηλασίας σε οποιαδήποτε γαλέρα θα σημαίνει και την εκπαραθύρωση δια παντός από το πίνακα των κωπηλατών.

κ. υπουργέ

Σας ευχαριστούμε γιατί ξεκαθαρίσατε το τοπίο και δώσατε τέλος στις φημολογίες παρατρεχάμενων του υπουργείου, που "λανθασμένα" είχαν ερμηνεύσει τις θέσεις σας.

Σας ευχαριστούμε για τις λύσεις που δεν δώσατε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση στο τόπο μας και έτσι μας θέσατε προ των ευθυνών μας.

Σας ευχαριστούμε που οι τεράστιες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό που απαιτεί μια σύγχρονη εκπαίδευση για τα παιδιά του τόπου μας, θα καλυφθούν μόνο από εμάς.

Σας ευχαριστούμε για τις συνεχείς απολύσεις και επαναπροσλήψεις μας αλλού ,γιατί… έτσι γνωρίζουμε από κοντά τη χώρα μας και δεν μας καταβάλει η ρουτίνα της μονιμότητας.

Σας ευχαριστούμε που κάνετε οικονομίες στα χρήματα του ελληνικού λαού κόβοντας μας το σιτηρέσιο για τρεις μήνες το λιγότερο.

Τέλος

Σας ευχαριστούμε που εμείς, από επαγγελματική διαστροφή, όμοιοι σαν τα παιδιά που διδάσκουμε, είχαμε την αθωότητα να πιστεύουμε "διάφορους" ότι προτίθεστε να δώσετε λύσεις και όχι το γεγονός ότι το ταξίδι της γαλέρας εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και τις δυνάμεις που θα καταβάλουμε. Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα σας ευχαριστούμε και ευπειθώς, εμείς οι σκλάβοι κωπηλάτες(αλλιώς και αναπληρωτές) της γαλέρας σας χαιρετούμε!

Για την αντιγραφή

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ/ΝΗΠΙΑΓ. Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕπιστροφήΕπιστροφή ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα