Η κυβερνητική τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν πέρασαν! Χαιρετίζουμε την μαχητική συμμετοχή χιλιάδων αγωνιστών σε όλη τη χώρα!

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

www.paremvasis.gr , paremvasisdoe@gmail.com   210 3242144  https://www.paremvasis.gr/?p=8694

www.paremvaseisde.gr, paremvaseis.de@gmail.com 210 3318 624

Η κυβερνητική τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν πέρασαν!

Χαιρετίζουμε την μαχητική συμμετοχή χιλιάδων αγωνιστών σε όλη τη χώρα!

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στους δρόμους αψηφώντας τη χουντικής έμπνευσης και χαρακτήρα απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει όχι μόνο τις πορείες για το Πολυτεχνείο αλλά να προβεί και σε μια καθολική απαγόρευση των συναθροίσεων από 4 άτομα και πάνω!

Με πρόσχημα «την προστασία της δημόσιας υγείας» προσπάθησαν να επιβάλουν ένα καθεστώς σιδηρόφρακτης τρομοκρατίας και καταστολής, καταπατώντας ολοφάνερα ακόμη και το αστικό σύνταγμα.

Χαιρετίζουμε όλους αυτούς που είπαν ότι πρέπει να τιμήσουμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, αυτούς που δολοφονήθηκαν, που βασανίστηκαν και μας έδωσαν πρόσωπο, όνομα και αύριο, δηλώνοντας παράλληλα με μαχητικό τρόπο ότι το Πολυτεχνείο δεν είναι μια αποστειρωμένη ανάμνηση αλλά στοχεύει πάντα στο σήμερα και στο αύριο, στην μάχη που δίνουμε για να μην περάσουν τα νέα μέτρα (10ωρο, αντισυνδικαλιστικοί και αντιεκπαιδευτικοί νόμοι), στην μάχη που δίνουμε για Υγεία – Παιδεία – Ελευθερία, για να μην στοιβάζονται άνθρωποι στα ΜΜΜ, για να υπάρχουν ΜΕΘ, τεστ για όλους, ενάντια στην ασυδοσία του κεφαλαίου στους εργασιακούς χώρους.

Χαιρετίζουμε όλους αυτούς που επιστράτευσαν την μνήμη τους, ώστε να μην επαναλαμβάνονται στο αύριο οι εφιάλτες! Όλους αυτούς που δήλωσαν με την στάση τους, ότι η μνήμη του Πολυτεχνείου είναι πάνω απ’ όλα ένα ισχυρό εμβόλιο κατά του θανάτου και απαραίτητη τροφή για τη ζωή!

Χαιρετίζουμε όσους που μπροστά στο φόβο του προστίμου, της σύλληψης, των χημικών, αντιστάθηκαν και είπαν: “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, γιατί παράλληλα με τον κορωνοιό με φοβίζει το πρόσωπο που αυτός αποκτά και λέγεται απολυταρχισμός και αυθαιρεσία, φτώχεια, χαμένα όνειρα και ζωή για μας, τον διπλανό μας, για τα παιδιά μας.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, την εξουσία που φορώντας τη μάσκα του ψέματος για να καλύψει το πρόσωπο της επιβολής του φόβου και της λήθης, εγκλημάτησε συλλαμβάνοντας, χτυπώντας αδιακρίτως, με γκλοπ, χημικά, αύρες.

Βγήκαμε στους δρόμους και δείξαμε ότι ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν. Όπως απέτυχαν για μια ακόμη φορά οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ να βαλουν ταφόπλακα στις παρακαταθήκες του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ παρόλες τις πλάτες του επίσημου πολιτικού συστήματος ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας τρομοκρατούν οι συλλήψεις και τα δακρυγόνα!

Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες!

Να διαγραφούν όλα τα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν!

Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία!

Θα μας ξαναδείτε στους δρόμους, γιατί απαιτούμε μια ζωή με αξιοπρέπεια!

17 Νοέμβρη 2020