ΑΘΩΟΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΒΑΪΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΗΣ 6 11 2015

Tο πειθαρχικό συμβούλιο 6 11 2015 ομόφωνα απάλλαξε τους συντρόφους Γιωργο Χρόνη και Παντελή Βαϊνά από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και σταμάτησε την παραπέρα διαδικασία για την υπαγωγή τους σε δυνητική αργία.

Το τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε από δεκάδες σωματεία σε όλη την Ελλάδα, η συμπαράσταση που εξέφρασαν με κάθε τρόπο χιλιάδες εκπαιδευτικοί, γονείς και εργαζόμενοι και κυρίως τα κινηματικά χαρακτηριστικά όλης αυτής της προσπάθειας πίεσαν  την πολιτική ηγεσία και πέτυχαν την αθώωση.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική απαλλαγή των συντρόφων και κάθε άλλου συντρόφου που σέρνεται στα πειθαρχικά και στα δικαστήρια. Μόνο η κινητοποίηση μας με μαζικούς όρους μπορεί να τσαλακώσει και να ακυρώσει το διοικητικό-κυβερνητικό αυταρχισμό και καταστολή, να αντιπαλέψει την ποινικοποίηση της πολιτικής και συνδικλιστικής δράσης και να συμβάλλει στην συνολική ανάταση του κινήματος. 

Η πάλη ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης -διοίκησης είναι μέρος της συνολικής πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ και των μνημονίων.

 Επόμενοι σταθμοί οι ποινικές δίκες των συντρόφων στις 12 , 17 και 23 Νοέμβρη. Να δώσουμε και εκεί με πείσμα και μαχητικότητα το παρόν .

Να αποτελέσουν όλες αυτές οι προσπάθειες την βάση για την αθώωση και των συντρόφων μας  Ηλία Σμήλιου και Θανάση Αγαπητού για την παρέλαση του  λαού, καθώς και για την αθώωση της συντρόφισσας Ελισάβετ Παπαδοπούλου και κάθε άλλου που διώκεται για την συνδικαλιστική του δράση.  

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤAΡΧΙΚΟ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΝΕΟ  ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ “ΔΙΚΑΙΟ “

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!