Δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ–ΚΙΝΗΣΕΩΝ–ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π.Ε. στο Δ.Σ της ΔΟΕ Γιώργου Γαλάνη, Mιχάλη Μιλτσακάκη :ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΕΝΝΟΟΥΜΕ «ΟΧΙ» Το νέο μνημόνιο θα ανατραπεί!!

 

 

     10–07–2015

              Καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ την Παρασκευή 10/7 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ με προσυγκέντρωση των σωματείων και πορεία στις 7 μμ στα Προπύλαια.

           ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 στις 7 μμ (προσυγκέντρωση πλατεία Κολοκοτρώνη

Η  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο τριετές αντιλαϊκό μνημόνιο καταστροφής των εργατικών λαϊκών στρωμάτων, των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχομεσαίων αγροτών!

Η νέα συμφωνία που προτείνει η κυβέρνηση στην ΕΕ και το ΔΝΤ, και ζητά την έγκριση της Βουλής στα πλαίσια της «εθνικής συναίνεσης» είναι ένα νέο σκληρότατο μνημόνιο. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Λέμε ΟΧΙ σε κάθε νέο μνημόνιο, σε κάθε προσπάθεια να εμφανιστούν ως μονόδρομος τα μνημονιακά μέτρα, σε κάθε νέο αντεργατικό μέτρο, σε κάθε μέτρο λιτότητας και κοινωνικής καταστροφής.

Καμιά θυσία, κανένας εφησυχασμός, κανένας συμβιβασμός, καμιά αναμονή που προδίδει τη λαϊκή θέληση. ΟΛΟΙ  στους δρόμους για να δηλώσουμε τη θέλησή μας να επιβληθεί η λαϊκή κυριαρχία, για να υπάρξει κοινωνική λαϊκή αντιπολίτευση και διεκδίκηση, για να μην υπογραφούν τα νέα μνημόνια, για να ηττηθεί η πολιτική της ΕΕ, του ΔΝΤ,  του κεφαλαίου.

Να μη σκύψουμε το κεφάλι στη βαρβαρότητα. Να διαμορφώσουμε τους όρους της ρήξης με την κοινωνία της εκμετάλλευσης, της ανεργίας, της πείνας, της προσφυγιάς, του φασισμού,  των πολέμων.

  1. 3.  Τώρα, το ζωντανό συνδικαλιστικό κίνημα, οι ανεξάρτητες ταξικές δυνάμεις και οι αγωνιστές του κινήματος, όλοι όσοι δώσαμε τη μάχη κατά των μνημονίων και  της αντιλαϊκής πολιτικής, όλοι όσοι δώσαμε τη μάχη του ΟΧΙ, κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, πρέπει να συντονιστούμε. Πρέπει να βγούμε στο δρόμο.
  1. 4.   Καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ την Παρασκευή 10/7 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ με προσυγκέντρωση των σωματείων και πορεία στις 7 μμ στα Προπύλαια.
  1. 5.  ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7 στις 7 μμ (προσυγκέντρωση πλατεία Κολοκοτρώνη)

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΗΞΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟ ΕΥΡΩ 

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 

ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ