Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

             Π. Ε.  ΑΙΓΑΛΕΩ

            Κυβέρνηση, Κεφάλαιο, Ε.Ε. και ΔΝΤ εφαρμόζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ συνεχίζουν με ακόμη πιο βάρβαρο τρόπο να υποθηκεύουν το μέλλον μας. Γκρεμίζουν κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα, καταργούν κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, βυθίζουν στην ανεργία και στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία. Έχουν κηρύξει πόλεμο κατά των εργαζόμενων, για να μη χρεοκοπήσουν οι Τράπεζες, το ευρώ και οι Τοκογλύφοι.  

    Με το μισθολόγιο, τη νέα φορομπηχτική πολιτική, την εργασιακή εφεδρεία, το νέο βαθμολόγιο, τη νέα διοικητική δομή της εκπαίδευσης, η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιδιώκουν να μας κινεζοποιήσουν, να μας  οδηγήσουν στη φτώχεια, στην ανεργία, στην πείνα και στη μιζέρια. Αν αυτή η πολιτική δεν ανατραπεί τώρα, η χώρα, εμείς και τα παιδιά μας θα γίνουμε οι δούλοι του 21ου αιώνα.

Μόνη απάντηση σε αυτή την πολιτική πρέπει να είναι η Γενική, Πολιτική, διακλαδική, Απεργία Διαρκείας.

Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω καλεί το Δ.Σ της ΔΟΕ να προχωρήσει στην κήρυξη 5θήμερης απεργίας για την εβδομάδα 17- 21/10/2011, με Γ.Σ. την τελευταία μέρα για συνέχιση του αγώνα με απεργία διαρκείας με επαναλαμβανόμενες μορφές και σε συντονισμό με τους άλλους αγωνιζόμενους κλάδους.Η ΔΟΕ να καλέσει άμεσα τους κλάδους που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις (ΟΤΑ, ΜΜΜ, Υπουργεία, ΔΕΚΟ, οργανισμούς που καταργούνται κλπ) να συντονίσουν τη δράση τους, ώστε η Απεργία να γενικευτεί. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα σωματεία, τις Ομοσπονδίες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τη νεολαία, τους ανέργους, τις λαϊκές Συνελεύσεις σε γενική πολιτική απεργία διαρκείας για:

– Να φύγουν τώρα Κυβέρνηση, Ε.Ε., ΤΡΟΪΚΑ,  ΔΝΤ, όσοι στήριξαν αυτή την πολιτική και κάθε επίδοξος διαχειριστής της. Να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο (μισθολόγιο, εφεδρεία, φορολογικό).Να πάρουν πίσω ΟΛΑ τα βάρβαρα μέτρα. Δεν πληρώνουμε χαράτσια – φόρους.

-Άρνηση – διαγραφή του χρέους. Ανατροπή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.  Όλοι στη γενική απεργία, δε φεύγουμε από τους δρόμους αν δεν φύγουν. Να τους ανατρέψουμε πριν καταστρέψουν όλη την κοινωνία. Ή αυτοί ή εμείς.

Καλούμε τους συναδέλφους/ισσες σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 12/10/11 και ώρα 7.00, στο 3ο  Δ.Σ Αιγάλεω (Θηβών κ΄ Ιερολοχιτών, απέναντι από το γήπεδο Αιγάλεω), όπου θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση και προγραμματισμός της δράσης (δημιουργία Απεργιακής Επιτροπής κλπ).