Φεβ 102014
 

profesoraΜαταιώθηκε το σεμινάριο αυτοαξιολόγησης για τα ειδικά σχολεία !

Καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση

 

Μετά την απόφαση του Συλλόγου μας για την ενεργοποίηση της τρίωρης στάσης εργασίας της ΔΟΕ, την επιπλέον κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας και την κινητοποίηση που εξαγγείλαμε στο χώρο του σεμιναρίου καθώς και τις αντίστοιχες αποφάσεις των Συλλόγων Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», «Αριστοτέλης», «Παρθενώνας» και «Μακρυγιάννης», ο σχολικός σύμβουλος ΕΑΕ κ. Τζίμας  ανακοίνωσε την αναβολή/ματαίωση της συνάντησης επισημαίνοντας όμως ότι  «για κάθε διευκρίνιση, συνεργασία, περαιτέρω ενημέρωση και υποστήριξη του έργου σας, σχετικά με την ΑΕΕ, θα είμαι στη διάθεσή σας, μετά από συνεννόηση με email, για να μπορώ να προγραμματίζω».

Από την πλευρά μας δηλώνουμε τα εξής :

 

 

  • Προχωράμε στην αναστολή των στάσεων εργασίας και της κινητοποίησης καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενη διοργάνωση σεμιναρίου από σχολικούς συμβούλους.
  • Συνεχίζουμε την οργάνωση της δράσης μας ενάντια στην ΑΕΕ και την αξιολόγηση και καλούμε τους συναδέλφους μέσα από τις διαδικασίες των συλλόγων διδασκόντων να μπλοκάρουμε κάθε προσπάθεια του υπουργείου να προωθήσει την αξιολόγηση με βάση τις κατευθύνσεις και τις αποφάσεις των ΓΣ μας. 

Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

www.a-athinon.gr, E-mail: asillogosathinon@gmail.com

Sorry, the comment form is closed at this time.