Αναβολή της δίκης του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου για τις 23/01

Αναβολή πήρε η δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου  για τις 23/01. Εκπαιδευτικοί, μαθητές, σωματεία και πολιτικές οργανώσεις βρέθηκαν  στα δικαστήρια της Ευελπίδων δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.

Η δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου πήρε αναβολή για αύριο Παρασκευή στις 9 π.μ. και θα γίνει στο κτίριο 7 στα δικαστήρια Ευελπίδων. Από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η σύλληψη του καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου δεκάδες σωματεία, κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς και συνδικαλιστές υπογράφουν ψηφίσματα συμπαράστασης. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται.

Εκπαιδευτικοί, μαθητές, σωματεία και πολιτικές οργανώσεις βρέθηκαν  σήμερα στα δικαστήρια για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον καθηγητή που η αστυνομία συνέλαβε επειδή «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση». Απαράδεκτη η στάση της αστυνομίας που παρεμπόδιζε την είσοδο των αλληλέγγυων στην αίθουσα του δικαστηρίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να γίνουν μικροσυμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν τους εκπαιδευτικούς με τη χρήση γκλόμπ.
Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης οργανώνεται ήδη για αύριο στις 8.30 στα δικαστήρια. Υπάρχει ήδη 3ωρη στάση 9-12 από ΑΔΕΔΥ.  Άλλωστε στις 11πμ δικάζεται ολόκληρο το συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την απεργία του 2011 !

 

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων!

Όλοι-ες αύριο στα δικαστήρια – η τρομοκρατία δε θα περάσει !